Buurtrestaurant 't Klapgat

In buurtrestaurant ’t Klapgat kan je elke vierde woensdag van de maand terecht voor een gezellige restaurantdag.  

Kom jij graag de sfeer opsnuiven en genieten van een heerlijke maaltijd? Spreek gerust af met buren, vrienden of collega’s. Of kom alleen en schuif aan bij anderen. Dat kan allemaal in het buurtrestaurant. Iedereen is welkom!  

Waarom een buurtrestaurant?

Het buurtrestaurant is er om mensen te ontmoeten, om je buren beter te leren kennen en om gezellig een babbeltje te slaan. We kiezen bewust de cafetaria van woonzorgcentrum Berkenhof uit als locatie. Het woonzorgcentrum zet hiermee haar deuren open voor de buurt en voor alle Heistenaren. We willen een open huis zijn waar iedereen welkom is.

Net zoals we onze bewoners regelmatig stimuleren om naar buiten te gaan; voor een wandelingetje of een uitstap naar de markt, willen we  nu de buurt naar ‘binnen’ trekken. Onze cafetaria leent zich hier uitstekend voor. Bewoners appreciëren deze gezellige drukte enorm. Ze komen graag onder de mensen, willen erbij horen en genieten van een vriendelijke goeiedag.

Op een woensdagnamiddag hopen we ook heel wat (groot-)ouders met kinderen te bereiken. Dit jeugdig enthousiasme is voor onze bewoners een moment om naar uit te kijken. Hopelijk ontstaan er in de toekomst nog mooie intergenerationele samenwerkingen. Ideeën hierrond zijn zeker welkom!

Tegelijkertijd willen we als welzijnsvereniging De Zilveren Zwaan de Heistenaren nog meer vertrouwd maken met onze werking. Ook onze thuiszorgdiensten hebben binnenkort ook hun vaste stek in woonzorgcentrum Berkenhof. Dus als je vragen hebt over gezinszorg, maaltijden aan huis of Mobitwin (Minder Mobielencentrale), ben je meteen op de juist plaats!

Wanneer worden de maaltijden geserveerd?

De maaltijden worden geserveerd tussen 11u30 en 14u. Daarna kan iedereen gezellig blijven nakaarten in de cafetaria. Check hieronder de datums en het menu en reserveer tijdig!

Kostprijs?

Voor een maaltijd betaal je de democratische prijs van 9€ (1,8€ met vrijetijdskaart). Kinderen betalen 6€ (1,2€ met vrijetijdskaart). Elke maaltijd bestaat uit soep, een hoofdgerecht en een nagerecht.

Hoe inschrijven?

Inschrijven kan via mail buurtrestaurant@zilverenzwaan.be, telefonisch op weekdagen tussen 9u en 16u (015/24.63.30) of aan het onthaal WZC Berkenhof, Jozef Weynsstraat 3, Heist-op-den-Berg (op weekdagen tussen 9u en 12u)

Vrijwilligers gezocht!

Voor het buurtrestaurant zijn we nog op zoek naar extra vrijwilligers die een handje willen toesteken bij het uitscheppen van de maaltijden, de tafels dekken, afruimen, organisatie van activiteiten, enz. 

Ingeval van vragen of meer informatie kan je ons contacteren buurtrestaurant@zilverenzwaan.be; 015/24.63.30; Evy Vercammen of Hannah Grielen.

Restaurantdagen 2024

26 juni 2024, inschrijven voor 19 juni

24 juli 2024, inschrijven voor 17 juli

28 augustus 2024, inschrijven voor 21 augustus

25 september 2024, inschrijven voor 18 september

23 oktober 2024, inschrijven voor 16 oktober

27 november 2024, inschrijven voor 20 november

18 december 2024 (uitzonderlijk 3de woensdag), inschrijven voor 11 december

Menu

In bijlage vind je het menu van de volgende restaurantdag.

Contact

Woonzorgcentrum Berkenhof

Adres
Jozef Weynsstraat 3 , 2220 Heist-op-den-Berg
Tel.