Welzijnsvereniging De Zilveren Zwaan verwelkomt nieuwe algemeen directeur

Gepubliceerd op  vrijdag 1 maart 2024

Welzijnsvereniging De Zilveren Zwaan verwelkomt haar nieuwe algemeen directeur!

Op 1 februari 2024 is Annelies Van den Eynde gestart als kersverse nieuwe algemeen directeur van welzijnsvereniging De Zilveren Zwaan.

Annelies is geen onbekende voor onze organisatie. Van december 2013 tot maart 2021 werkte ze voor het lokaal bestuur Heist-op-den-Berg als co√∂rdinator thuis- en kinderzorg. Vervolgens heeft ze een jaar ervaring kunnen opdoen als inspecteur bij de zorginspectie van de Vlaamse Overheid. Daarna is Annelies aan de slag gegaan als regiodirecteur bij familiehulp vzw.  De zorgsector is voor haar dus een erg vertrouwd gegeven.  

Binnen de welzijnsvereniging staan een aantal mooie uitdagingen te wachten voor Annelies zoals o.a. de uitrol van de nieuwe interne zorgstrategische planning, het concreet vorm geven van het programma van eisen voor de nieuwe welzijnscampus, de opstart van het onderzoek naar de samenwerking met Zorgbedrijf Rivierenland, de implementatie van het nieuwe HR-actieplan, enz.

Annelies zal zich de komende periode ontpoppen als een netwerkmanager die onze welzijnsvereniging op de kaart zal zetten in het regionaal zorglandschap.

We wensen Annelies alle succes toe!