Onze zorgverlening

Onze troef is ons team, waarin verschillende functies samenwerken die jou specifieke hulp kunnen aanbieden.

Wens je ondersteuning bij je verzorging? 

Onze zorgkundigen staan voor je klaar om de dag fris te starten en door te komen. Je kan hen zien als duizendpoten die jou op veel vlakken willen helpen. We werken met een belsysteem. Wanneer je ergens hulp bij wenst, kan je hen dit laten weten door op je bel te drukken.  

Heb je mobiliteitsproblemen, of schrijft je arts een bewegingsbehandeling voor?

In huis hebben we twee kinesisten waarvan één je zal behandelen en ondersteunen om je beweeglijkheid te onderhouden. Ze houden eveneens een oogje in het zeil voor onderhoud van je rollator en/of je rolstoel. Het is zeker mogelijk om je eigen kinesist uit te nodigen zodat je vertrouwde behandeling kan doorlopen.  

Schrijft je huisarts een medische behandeling voor of heb je nood aan wondverzorging?

Je kan vertrouwen op een team van professionele verpleegkundigen die 24 uur op 24 aanwezig zijn om dit voor jou doen.  

En verder?

  • Verder staan de poetsmedewerkers klaar om je kamer naar jouw wens schoon te maken. 

  • In de eetruimte komen bewoners samen voor het ontbijt, het middagmaal en het avondmaal. Hier kan je rekenen op logistieke medewerkers die je willen ondersteunen bij het smeren of eten van je boterhammen.

    Hier kan je de hulp inschakelen van de ergotherapeuten. Zij zoeken met jou naar hulpmiddelen om je maaltijd zelfstandig te nuttigen. Je mag hen zien als steunpalen die samen met jou er alles aan doen om zo lang mogelijk, zoveel mogelijk zelfstandig te blijven doen.